TKO & ŠTO SMO?

O NAMA

GYMLAB je boutique fitnes koncept koji vam nudi jedinstvene programe vježbanja u manjim grupama sa ciljem zadovoljavanja vaših potreba od smanjenja bolnih stanja, postizanja optimalne tjelesne težine, dolaska u formu ili oporavka nakon ozljede. 
GYMLAB koncept se bazira na zdravlju, funkcionalnosti i učenju svih struktura vježbanja. Naš tim objedinjuje svoja znanja iz sporta i fitnessa u sve naše programe koji su jedinstveni i visoko efektivni.
GYMLAB nudi okruženje koje je zabavno, motivirajuće i bazirano na rezultatima u kojem će vam pomoći vrhunski educirani treneri i kineziolozi na principu učenja, demonstriranja i korekcija osnovnih trenažnih vježbi, kako bi što lakše i sigurnije ispunili svoje ciljeve.
Grupni treninzi se provode u funkcionalnim dvoranama od 100 i 200 kvadratnih metara koje su vrhunski dizajnirane i opremljene najboljom opremom u razini top svjetskih sportskih klubova koje se svakodnevno održavaju čistim na visokoj higijenskoj razini.  

KAKO FUNKCIONIRAMO?
PRVI KONTAKT – PRE-TRAINING  Klijenti mogu osobno kontaktirati naš profesionalni tim o svim bitnim informacijama vezano za sve programe i sadržaje koje vam nudimo te dogovoriti se za besplatan probni grupni trening. Ove konzultacije će vam pomoći kako odabrati pojedini trening i prilagoditi ga svojim potrebama i ciljevima, neovisno da li ste početnik ili napredni vježbač, te ih ostvariti. 

PODRŠKA U TRENINGU- MID-TRAINING  Naš tim će osigurati da dobijete vrlo detaljne informacije tijekom samog vježbanja, te demonstracije i korekcije (bilo da se radi o progresiji ili regresiji pojedine vježbe) kroz cijeli trening.  Ovaj pristup garantira maksimalnu dobrobit svakom individualcu i dovodi mogućnost ozljede na minimum.
POST-TRAINING Prema uputama trenera nudimo klijentima mogućnost naše korektivne individualne rehabilitacije kao potporu i post-trenažnu skrb.

GYMLAB grupni treninzi su :GYMLAB FIT, LAB CAMP, HIIT ZONE i 60 DAYS “HUMAN LAB” CHALLANGE.
Zašto odabrati GYMLAB grupne treninge?

  • Unaprijed planirani i programirani grupni treninzi za maksimalno 10 tj 12 vježbača u dvoranama od 100 i 200 kvadrata
  • Trening pod nadzorom stručnih trenera u trajanju od 55 min
  • Individualni / poluindividualni/ korektivan pristup u grupnim programima 
  • Motivirajući, inteligentni i zabavni treninzi vođeni najboljim trenerima prilagođeni vašoj razini spremnosti
  • Ponuda tremina i programa  od 6:30 do 21:30 svaki radnim danom te subotom u prijepodnevnim satima
  • Održavanje higijene unutarnjeg prostora na visokoj razini
  • Opremljen najboljom opremom u razini top svjetskih sportskih klubova
  • Vrhunski dizajnerski uređen gym veličine 420 kvadrata u kojem ćete se osjećati kao doma