Trajanje:

55 minuta

Broj vježbača:

do 12

Broj termina:

7 termina tjedno

Što je LAB CAMP trening?

LAB CAMP kružni je trening cijelog tijela u kombinaciji vježbi snage i cardio-a gdje se koriste osnovni funkcionalni obrasci kretanja kao što su: guranje, povlačenje, sagibanje, čučanje, nošenje i rotacijski pokreti.
Izvodeći vježbe vlastitom težinom tijela u kombinaciji sa suvremenim rekvizitima (VIPR, TRX, bučice, lopte, medicinke, girje, vijače, konopi) i spravama (kao što su Keiser Functional Trainer, Queenax, Keiser MP3i, Flowin, Wattbike, Echo bike, Woodway, Versaclimber, Concept2 ) potiče se željeni metabolički efekt s ciljem razvoja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Trening započinje aerobnom aktivnošću zatim slijedi dinamičko zagrijavanje s ciljem povećanja frekvencije srca, disanja i tjelesne temperature. Glavni dio sastoji se od višezglobnih i kompleksnih vježbi kojima se aktivira veliki broj mišićnih skupina čime se djeluje na smanjenje potkožnog masnog tkiva, oblikovanje i podizanje tonusa tijela.

Cilj treninga je povećanje snage i izdržljivosti, poboljšanje tjelesnog izgleda, te poboljšanje zdravlja.

Kome je namijenjen LAB CAMP trening?

Namijenjen je svim vježbačima bili oni početni, srednji ili napredni vježbači, te se prilogođava pojedinačnim individualnim potrebama.

Koji su benefiti LAB CAMP treninga?

LAB CAMP trening:

  • poboljšava posturu
  • razvija fleksibilnost
  • sagorijeva masnoću
  • povećava izdržljivost i snagu
  • pridonosi ublažavanju stresa

Zašto odabrati LAB CAMP trening?

S LAB CAMP grupnim treningom oblikovati ćete tijelo i izgubiti na tjelesnoj težini. Treninzi izvode se u motivirajućoj i opuštenoj atmosferi s raznolikim sadržajem vježbi i rekvizita pod nadzorom stručnih trenera.

LAB CAMP treninzi odvijaju se u manjim grupama do 12 vježbača, u dvorani od 200 m² opremljenoj vrhunskom opremom svjetski poznatih proizvođača.

Google rating:
4.6/5