Programi

OPISI PROGRAMA

LABCAMP
Program je idealan za početnike i vježbače koji se po prvi put susreću sa svijetom fitnessa, ali i sve polaznike koji su se nakon pauze odlučili ponovo baciti u svoju fitness avanturu.
Koristeći prvenstveno vlastito tijelo kao opterećenje, uz povremeno korištenje bučica, girji, lopti i sličnih rekvizita, postići ćemo razvoj svih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te vježbanjem potaknuti željeni metabolički efekt. Trening se provodi u trajanju od 50 minuta, a namijenjen je podjednako muškarcima i ženama. Intenzitet se prilagođava individualnim sposobnostima svakog pojedinca.

WAKE-UP CLASS
Program WAKE-UP CLASS osmišljen je za sve one koji žele dan započeti na najbolji mogući način. Porast trenda jutarnjeg vježbanja u svijetu i dokazano pozitivan utjecaj na ostatak dana su savršena motivacija za ovakav način razbuđivanja, a rezultati će govoriti sami za sebe. Mislite da niste jutarnji tip? Razuvjerit ćemo vas!

GYMLAB FIT
Tradicionalni treninzi funkcionalnog karaktera idealni su za postizanje jakosti, snage, eksplozivnosti, agilnosti i izdržljivosti, koje ćete moći primijeniti i u svakodnevnom životu. Pametan i strukturiran trening zlata vrijedi, a vaše tijelo će vam biti zahvalno.