GYMLAB teretana nudi Vam jedinstvene programe vježbanja u manjim grupama s ciljem unaprjeđenja zdravlja, smanjenja bolnih stanja, postizanja optimalne tjelesne težine, dolaska u formu ili oporavka nakon ozljede.

GYMLAB koncept bazira se na zdravlju, funkcionalnosti vježbanja, te kontinuiranom učenju. Naš tim objedinjuje svoja znanja iz sporta i fitnessa u svim našim programima i provodi ih uz visok standard struke.

GYMLAB nudi okruženje koje je opušteno i motivirajuće. U postizanju Vaših ciljeva pomoći će Vam vrhunsko educirani treneri i kineziolozi, uz čije ćete demonstriranje i korekciju izvođenja vježbi, ispravno i sigurno postići željene rezultate.

Grupni treninzi se provode u vrhunsko dizajniranim funkcionalnim dvoranama od 100 i 200 kvadratnih metara, opremljene najsuvremenijom opremom svjetski poznatih proizvođača koje se redovito održavaju na visokoj higijenskoj razini.

Kako funkcioniramo?

PRVI KONTAKT (PRE-TRAINING)

Pozivamo Vas da kontaktirate naš tim, kako biste dobili informacije vezane uz programe i dogovorili besplatni probni grupni trening. Kroz konzultacije s našim stručnim timom s lakoćom ćete pronaći odgovarajući grupni trening u skladu s Vašim potrebama i željenim ciljevima, bezobzira na to jeste li vježbač početnik ili napredni vježbač.

PODRŠKA U TRENINGU (MID-TRAINING)

Rad u manjim skupinama (do 10 članova), omogućava našim trenerima nadgledanje i praćenje Vašeg vježbanja i cjelokupnog napretka. Kroz cijeli trening treneri su tu da demonstriraju vježbe, prate Vaše izvođenje vježbi, te korigiraju sve nepravilnosti s ciljem prevencije nastanka ozljeda.

Zašto odabrati GYMLAB grupne treninge?

GYMLAB grupni treninzi:

  • unaprijed su planirani i programirani za maksimalno 10 ili 12 osoba u dvoranama od 100 i 200 m²
  • odvijaju se pod nadzorom stručnih trenera
  • prilagođeni su Vašoj razini spremnosti
  • motivirajući su i dinamični
  • dostupni su u velikom broju termina, svakim radnim danom od 6:30 do 21:30 sati, te subotom od 07:30 do 12:00 sati
  • odvijaju se u vrhunskom dizajnersko uređenom prostoru veličine 420 m² opremljenom najsuvremenijom opremom svjetski poznatih proizvođača, koji se redovito održavaju na visokoj higijenskoj razini
Google rating:
4.6/5