Trajanje:

55 minuta

Broj vježbača:

do 12

Broj termina:

2 termina tjedno

Što je START UP LAB trening?

START UP LAB je program koji je namijenjen početnicima, bilo da prvi put krećete u trenažni proces ili počinjete vježbati nakon duže pauze. Cilj ovoga programa je postepeno Vas uvesti u trenažni proces i uvoditi vježbe s vanjskim opterećenjem. Kroz jednostavne pokrete, jačati ćemo razne mišićne skupine kako bi Vam daljnji treninzi bili lakši i jednostavniji za izvedbu. Naučiti ćemo vas disanju prilikom vježbanja, prilagoditi trening i vježbe vašem aktualnom stanju ili eventualnim ozljedama sa kojima ste se susretali.
Raditi ćemo na poboljšanju cjelokupnog aerobnog i anaerobnog kapaciteta, kako bi vam olakšali prelazak u ostale programe iz naše ponude.

Kome je START UP LAB trening namijenjen?

Namijenjen je svim onim vježbačima koji žele naučiti kako pravilno izvoditi vježbe, kako postepeno raditi progresiju pojedinih vježbi, te kako sigurno i pametno pristupiti treningu. Generalno u ovu skupinu ulaze početnici, no i oni vježbači koji razmišljaju o smanjenju trenutnog intenziteta treninga, ili bi se željeli podsjetiti važnih osnova svakog treninga.

Koji su benefiti START UP LAB treninga?

  • postepeni ulazak u trenažni proces
  • olakšani proces izvođenja bazičnih vježbi snage
  • jačanje mišića cijelog tijela
  • povećavanje aerobnog i anaerobnog kapaciteta
  • prilagodba svih vježbi Vašem trenutnom stanju
  • postepeni lakši prelazak u ostale programe 

Zašto odabrati START UP LAB trening?

START UP LAB zato što želimo da se osjećate ugodno prilikom takve velike odluke za tjelesnim vježbanjem. Želimo Vas naučiti važnosti jačanja pojedinih manjih mišićnim skupina kako bi Vam ostale vježbe bile lakše za izvoditi. Ne želimo da osjetite pritisak je li je netko drugi završio vježbe prije Vas ili kako su sve oči uprte u Vas dok počinjete vježbati.  Želimo da uživate u procesu i da Vam taj proces maximalno olakšamo.

Google rating:
4.6/5